Haircademy

Krachtige kappersopleidingen

Speciaal voor jou heeft Haircademy Boost programma’s ontwikkeld. Wil jij je specialiseren in vaktechnieken of deze verbreden, perfectioneren en professionaliseren? Haircademy biedt jou trainingen en cursussen aan die dát creëren! Als ZZP’er, kapper op locatie/ambulant of als kapsalon is Haircademy dé plek voor jou als het gaat om kapperseducatie.

Wat kun je verwachten?

Haircademy brengt vol passie en enthousiasme kennis aan jou over. De juiste vaardigheden en vaktechnisch inzicht geven jou meer creatieve mogelijkheden. De professionele trainingen zijn didactisch en vaktechnisch onderbouwd. Elke educator heeft zijn eigen specialisme. Suzanne is lesbevoegd, schrijft de programma’s en leidt de trainers op.

1

TECHNIEKEN

Door inzicht in tijdloze technieken word je beter in je vak. Niet voor even, maar voor de lange termijn.

2

PERSOONLIJK

Door kleine groepen is er aandacht voor jou. Vakkundige educators die al hun kennis en vaardigheden gráág met jou delen.

3

Vaardigheden

Met de juiste vaardigheden in handen, kun je nóg creatiever worden in je vak. Dát maakt jou en je salon nog aantrekkelijker voor de klanten.

4

VERWACHTINGEN

Onze trainingen zijn opgebouwd vanuit het persoonlijkheidssysteem. Door deze kennis toe te passen kun jij je onderscheiden en professionaliseren.

5

voor wie?

Ben je kapper, hairdesigner, haarstylist of visagist? Voel je welkom! We delen tenslotte allemaal dezelfde passie! Of je nu zzp’er bent, ambulant of een salon hebt.

Voor het volledigE overzicht van alle trainingen klik hieronder

educators

Ontmoet ons team aan professionele trainers. Elke educator heeft zijn/haar eigen unieke kwaliteit en specialisme. Met enorm veel passie en enthousiasme voor het vak weten zij jouw op een inspirerende manier training te geven.

EIGENAAR EN EDUCATOR ALLROUND & PERSOONLIJKHEIDSSYSTEEM TRAININGEN

Suzanne Slegers

Educatie én knippen is écht mijn grote passie! Naast knippen ben ik gespecialiseerd in imago styling. Dit gecombineerd met vaktechnieken maken de trainingen uniek. Kennis en ervaring overbrengen op andere kappers geeft mij hét ultieme geluksgevoel! Hairdesigners die steeds een stapje beter willen worden voor hun klanten; begeleid en enthousiasmeer ik graag. Positieve en opbouwende feedback is ontzettend belangrijk voor het ontwikkelproces. Al ruim 12 jaar werk ik als docente op verschillende kappersscholen. Haircademy is ontstaan door de vraag die afgestuurde studenten hebben. Wat is het vervolg van een kappersopleiding? Waar kun je technieken verder ontwikkelen en up-to-date blijven? Updaten, verbreden, verfijnen, perfectioneren én specialiseren; dát is wat we doen bij Haircademy. Wij richten ons op technieken, technisch inzicht, vakkennis en zijn product neutraal. Wij zijn er voor jou, élke kapper is meer dan welkom! We delen tenslotte allemaal dezelfde passie: haar en kapsels!

EDUCATOR KLEUR, FÖHN & HAIRSTYLING TRAININGEN

Annette van der Plas

De passie om training te geven, is begonnen toen ik als bedrijfsleidster in een kapsalon stagiaires opleiden. Kennis en technieken aanleren zorgde voor een groei, aan beide kanten. Het was onwijs gaaf om te zien hoe zij zich ontwikkelden door de geleerde technieken en persoonlijke begeleiding. Na mijn (versnelde) kappersopleiding ben ik gaan specialiseren in vaktechnieken en heb ik een opleiding gevolgd om training te geven. Inmiddels zit ik ruim 12 jaar in het kappersvak, ben ik zelfstandig hairdesigner in een kapsalon en geef trainingen als educator. Ik ben continue op zoek naar inspiratie, nieuwe technieken en ontwikkel deze graag. Collega-kappers inzicht meegeven in technische kapsels, zorgt bij hen voor meer zelfvertrouwen. Dit geeft mij veel voldoening en plezier in educatie. Trainingen volgen zorgt voor professionaliteit, daarnaast wordt je kundiger in je vak. Dat ziet en merkt een klant en zal jou (nog) succesvoller maken. Ik heb meerdere specialistische trainingen afgerond en ben als educator persoonlijk opgeleid door Suzanne. Nu zet ik mijn passie, kennis en ervaring in als educator bij Haircademy. Ik hoop jou gauw te ontmoeten in een van de trainingen!

Boost training boeken

Hieronder vind je het volledige overzicht van de trainingen die je kunt boeken. Daarnaast zijn er ook oefenhoofden te bestellen.

Testimonials

Super leuke training, fijne sfeer. Super leuke educator! De training was ook super verzorgd. Bedankt voor de afgelopen twee dagen. 💕
Ilse Geertsma

Testimonials

Echt heel veel geleerd en zeer goed uitgelegd ❤️
Jolanda Moonen

Testimonials

Gisteravond op kleur training geweest, wat een superleuke en leerzame training. Suzanne neemt alle tijd voor je. Ik kom zeker nog bij je terug Suzanne, bedankt voor de leerzame avonden!
Sabine Huider

Testimonials

Bedankt voor je inspiratie! Ik heb genoten van je vakmanschap en prettige manier van lesgeven!
Judith de Lange

Testimonials

Vakvrouw van de eerste orde, professionele aanpak en enthousiasme staan altijd op nummer 1. Geweldige trainingen. Het beste wat je kunt krijgen op kappers gebied. Gedreven vakvrouw, Suzanne laat je de kneepjes van het vak meemaken! Een aanrader van de eerste orde.
Tineke Lanting
Contactformulier

Even kennismaken?

Ik sta jou graag persoonlijk te woord. Laat een bericht achter dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.