Najaar Haircademy 2019/2020

Inmiddels zijn alle cursussen en events begonnen. Ook zijn al de eerste shows & trainingen gegeven en presentaties aan onze Belgische kapperscollega’s.

Daarnaast blijven wij volop nieuwe haartechnieken creëren in de salon & Haircademy. En wij volgen júllie ook héél graag met jullie prachtige creaties!

Waar ligt jouw focus de laatste maanden van het jaar? Meer marge? Uitbreiding? Specialisatie?
Maar misschien nog wel belangrijker heb jij al je plannen gemaakt & doelen gesteld voor het nieuwe jaar?

Veel collega’s richten zich de laatste maanden op educatief gebied. Bedrijfsmatig is het namelijk gunstig om te investeren in cursussen. Alle kosten zijn aftrekbaar zodat er onder andere minder belasting betaald hoeft te worden.

Na de laatste kniptrainingen hebben onze cursisten meer geld ‘verdient’ door ook kritisch naar hun eigen tarieven te kijken. In onze trainingen gaan we in op sneller en efficiënter werken, maar ook om meer rendement te halen uit je behandelingen.

Heb jij misschien nog andere leuke plannen?
Deel het met ons!

Een nieuwe website?! Ja hoor, die ene was toch net gemaakt!? JA!
Door de ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt, was dit echt een must. Wij willen een juiste afspiegeling van onze fysieke trainingen als onze online aanwezigheid.

Onze verhuizing van onze eerste praktijkruimte en uitbreiding van een extra trainingsruimte naar beneden in hetzelfde pand. Dit is zo ontzettend fijn! Nu kunnen onze trainers aan de slag en wij meerdere trainingen geven op dezelfde dag. Wij zijn dus hélemaal klaar voor 2019/2020!

In de komende nieuwsbrieven stel ik graag mijn Haircademy collega’s/educators aan jullie voor. Zij zijn zeer gepassioneerd van educatie en ons geweldige vak! Ook houd ik jullie op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de branche.

Voor nu wens ik jullie een héél fijn najaar met vele creatieve en fijne momenten in de salon en daarbuiten!

Overweeg jij educatie?
Er zijn nog beschikbare plaatsen. Boek dan en tot snel!

Post a Comment