STAP Budget

Vanaf 1 maart 2022 kunnen werkende en werkzoekenden gebruik maken van het STAP-budget. Deze subsidie (maximaal € 1.000 inclusief btw) kan binnenkort ook gebruikt worden voor het volgen van een cursus bij Haircademy.

Hieronder vind je de cursussen van Haircademy die geschikt zijn voor STAP. Bij het afrekenen kun je vervolgens kiezen voor de betaalmethode “STAP-budget”. Het is belangrijk dat je enkel de cursus selecteert en geen andere producten: de betaalmethode is enkel beschikbaar bij cursussen die aan de vereisten voldoen.

Na aanmelding ontvang je van ons je STAP-aanmeldbewijs dat je kunt opsturen naar het UWV om de subsidie aan te vragen. Na goedkeuring van de aanvraag zal de betaling via het UWV geregistreerd worden en kun je deelnemen aan de door jouw geboekte cursus.

Let op:

Er zitten een aantal voorwaarde aan deze trainingen:

  • Je kunt alléén de door ons geselecteerde trainingen boeken middels het stap-budget, andere cursussen van Haircademy zijn uitgesloten
  • Je dient op de cursus dag aanwezig te zijn, ruilen of inhalen is niet mogelijk

Wil je meer informatie?

Lees dan álle informatie aub goed door, alles staat stap voor stap uitgeschreven voor jou.

Op bestellingen met het STAP budget zijn naast onze eigen algemene voorwaarden ook de algemene voorwaarden van het NRTO (klik hier) van toepassing. Haircademy volgt daarnaast ook de gedragscode van het NRTO (klik hier).